Sunday 16 December 2012

kvietimas jungtis!


Kol dar niekas nekuria kino filmo „Vilnius I love you“, sukurkime analogišką nuotraukų albumą! Tačiau priešingai, nei statant filmą, šiuokart nereikia nieko režisiuoti, juk mūsų Vilnius ir taip turi ką papasakoti.


Žinia, 2013-aisiais bus 690-ieji Vilniaus gimimo metai. Taigi, norime įamžinti Vilniaus gyvenimą (=gyvenimą Vilniuje) visomis  2013 metų dienomis – išleisti nuotraukų albumą „Vilniaus kronikos 2013“.

Albumo bendraautoriu gali tapti kiekvienas!

Kviečiami visi vilniečiai, miesto svečiai, fotografuojantys ir bandantys dažniau išsitraukti kamerą ir fiksuoti Vilniaus miesto ritmus, nuotaikas, linksmybes ir kasdienybę, žmones, jų nuotykius, autoironiją, absurdo apraiškas, įpročius... viską, kas esti savita, įdomu. 

Nuotraukų atrankos kriterijai: meniškos, originalios nuotraukos, atspindinčios įdomų, nuotaikingą ir dinamišką gyvenimą Vilniaus mieste. 

Visos nuotraukos bus publikuojamos viešame kanale (startuoja nuo sausio 1d. http://vilniauskronikos.tumblr.com/), o po vieną iš kiekvienos dienos bus atrinkta į albumą.

Nuotraukų albumo puslapių autoriai...

...bus paminėti prie nuotraukos albume bei kiekvienam bus skirtos kelios eilutės saviems sakiniams (prisistatymui, linkėjimui, reklamai etc) albumo paskutiniuose puslapiuose.
 – fotografai galės pasidalinti savo rekvizitais internetiniame projekto puslapyje vilniauskronikos.lt (šiuo metu kuriamas).
-  -    Fotografų pavardės šmėžuos su projektu susijusiuose straipsniuose įvairiuose žiniasklaidos kanaluose. Taip pat galimi interviu.

Kaip?

Galima tiesiog siųsti nuotraukas vilniauskronikos@gmail.com, o gyvenantys aktyvesnį gyvenimą su fotoaparatu gali minėtu adresu brūkštelt laiškelį ir tapti projekto dalyviais, su kuriais bus labai malonu susipažinti, jiems bus suteikti prisijungimai ir patys galės pasidalinti nuotraukomis jas tiesiog įkraunant.

Ir kaip visada, bendrauti ir dalintis kviečiame FB


Įamžinkime Vilnių, kurį verta įsimylėti!



Projekto informacins rėmėjas: 

No comments:

Post a Comment